Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 september, 2017

Scroll to top

Top

PC
No Comments

COMPASS – Panasonics nya tjänst för tåliga Android-plattor | Revue.se

COMPASS – Panasonics nya tjänst för tåliga Android-plattor
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Fler och fler företag kör operativsystemet Android på sina mobila enheter. Utvecklingen stöds av Panasonic, som nu lanserar COMPASS – en IT-lösning med flera nya styrnings- och säkerhetstjänster för tåliga Android-baserade datorplattor.

Panasonic presenterar idag sin nya IT-lösning COMPASS (Complete AndroidTM Services och Security) som erbjuder företag alla de funktioner som medarbetarna behöver för att säkert kunna använda sina Android-baserade datorplattor i vardagen.

Tjänsten är utformad för att hjälpa företag och dess medarbetare att utnyttja fördelarna med operativsystemet Android. COMPASS erbjuder nämligen möjligheten att använda både affärs- och centralstyrningslösningar samtidigt som plattformen garanterar företagen optimal säkerhet.

Panasonic COMPASS erbjuder användarna fem olika versioner för företag som använder Android på sina Toughpad-enheter. COMPASS-tjänsten finns tillgänglig från och med idag, 6 oktober 2016.