Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

“Winter is coming” – välkänd karaktär från Game of Thrones besöker Stockholm i helgen | Revue.se

“Winter is coming” – välkänd karaktär från Game of Thrones besöker Stockholm i helgen
Sebastian Plengier Ehrnfelt

I helgen har de innerstadsbor som vill och vågar chansen att få besök av en skrämmande White Walker-karaktär från den populära tv-serien Game of Thrones. Aktiviteten genomförs av Warner Bros. inför lanseringen av Game of Thrones sjätte säsong på Blu-ray och DVD i Sverige. 

Alla trogna Game of Thrones-fans i Stockholms innerstad ges nu möjlighet att få påhälsning av en minst sagt annorlunda och skräckinjagande budbärare. I samband med lanseringen av Game of Thrones sjätte säsong på Blu-ray och DVD anordnas #gotbudet söndagen den 13 november. Det är en aktivitet på Instagram där boende i Stockholms innerstad uppmanas att posta en valfri Instagrambild och hashtagga med just #gotbudet. De 15 första kan vänta sig besök av en otäck varelse och en gåva som kan bota både höstsnuva och tv-serieabstinens. Frågan är bara hur många som vågar öppna dörren?

– ”Winter is coming” och med det förkylningstider. Är det någon gång man har tid att sträcktitta på en hel säsong så är det när man är sängliggande. I samband med lanseringen av succéserien Game of Thrones säsong 6 på Blu-ray och DVD, skickar vi därför hem ett förkylningskit innehållande boxen och andra förnödenheter i händerna på en White Walker, till våra mest trogna GoT-fans, säger Agnetha Gardebrandt, Marketing Manager på Warner Bros. Home Entertainment Nordic.

Vad: Aktiviteten #gotbudet i samband med lanseringen av Game of Thrones, säsong 6.
När: Söndagen den 13 november mellan 12:00-18:00.
Hur: Publicera en bild på Instagram och hashtagga med #gotbudet.