Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Kosta Boda 275 år. Pressvisning på Formex den 18 januari | Revue.se

Kosta Boda 275 år. Pressvisning på Formex den 18 januari
Sebastian Plengier Ehrnfelt

För att fira Kosta Bodas 275-årsjubileum bjuder vi in dig till vår värld av färger och hantverksskicklighet. Jubileet handlar om en epok inom svensk industrihistoria samt en försmak av glasets framtid.

2017 blir ett festligt år. Vi kommer att hylla vårt ursprung och hantverket med nytt konstglas, nya formgivare och med jubileumsutgåvor av designklassiker. Vi kommer att arrangera festligheter och färgsprakande utställningar världen över för att hedra vårt kulturarv. Kom och fira med oss!

PÅ FORMEX: Göran Wärff, de optiska illustionernas mästare är tillbaka.

PÅ FORMEX: Sara Persson, nytt stjärnskott på Kosta Boda.

Formex Monter B01:31 onsdag 18:e januari 9.30