Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 maj, 2021

Scroll to top

Top

Årets ljudklappar från Harman

Presenter.se tipsar om julklappar och presenter
Sebastian

Hösten ligger bakom oss och vi blickar framåt mot julen, och det är nu dags att ge sig ut i julklappsdjungeln. JBL har under det gångna året släppt flera spännande produkter som passar perfekt under julgranen, för både stora och små.

För den partyglade
För den som vill maxa festen är JBL Boombox helt rätt. Med ljud i världsklass inger den också en viss nostalgi med sin design och för tankarna tillbaka till bergsprängarna på 90-talet.

JBL Boombox
Kraftfull högtalare med mäktig bas som genom Connect + enkelt kan sammankoppla 100 enheter för en riktigt mäktig ljudupplevelse. Med upp till 24 timmars speltid kan den även ladda upp andra enheter via dubbla USB-portar. Högtalaren är även vattentät och kan ställas in i två lägen anpassade för användning både inomhus och utomhus.

Pris: 5000 kr

För den färgstarke
JBL Pulse 3 kan beskrivas som en modern, uppgraderad version av lavalampan. Med en LED-ljusshow som rör sig i takt till musiken är denna högtalare något utöver det vanliga och den enda i sitt slag på marknaden.

JBL Pulse 3
Trådlösa Bluetooth-högtalare utrustad med 360 graders ljudbild och LED-ljusshow som håller i upp till 12 timmar på en laddning. Vattentät och går att sammankoppla med andra JBL högtalare via Connect +, för en ännu större ljudupplevelse.

Pris: 2500 kr

För de yngsta
Även de allra yngsta i familjen förtjänar hörlurar som levererar klockrent ljud, och samtidigt håller ljudvolymen på en nivå som är säker för barnens öron. Med JBL JR300BT slipper man allt sladdtrassel och barnen kan lyssna på sin favoritmusik om och om igen.

JBL JR300BT
Säkra, lättanvända och i en storlek anpassad för barn; JBL JR300BT är trådlösa hörlurar som levererar upp till 12 timmars legendariskt JBL-ljud för de yngsta musikälskarna. Maxvolym på 85 dB för att skydda barnens känsliga hörsel. Går även att göra personliga med roliga klistermärken som ingår.

Pris: 500 kr

Tags