Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 januari, 2020

Scroll to top

Top

Ackreditering Melodifestivalen 2018

Ackreditering Melodifestivalen 2018
Sebastian

Snart börjar Sveriges största fest! David Lindgren är programledare för Melodifestivalen 2018 som har premiär i Karlstad den 3 februari. Från och med i dag kan du ansöka om ackreditering. Foto: Jan Danielsson/SVT.

Nu är det dags! Från och med idag kan du ansöka om ackreditering till Melodifestivalen 2018. Observera att sista dag för ansökan är 9 januari 2018. You will find information in English below.

Du ansöker om ackreditering genom att först gå in på https://eventgo.se/18/mellopress och skapa ett konto. När du har registrerat dig kan du fylla i en ackrediteringsansökan på badgeonline.se.

Observera att det inte går att ansöka om ackreditering på plats – alla ansökningar om ackreditering måste vara gjorda senast 9 januari 2018. För att kunna skapa ett konto och ansöka om ackreditering måste du fylla i de uppgifter som krävs i formuläret, bifoga foto samt markera vilka deltävlingar du vill bevaka. Dessutom behöver du ha presskort eller ett intyg från din uppdragsgivare om uppdraget på plats samt publiceringsform.

Ackrediteringsansökan för frilansande reportrar/fotografer måste lämnas av uppdragsgivare. Sajter, bloggar och andra digitala plattformar måste dessutom bifoga verifierbar aktuell besöksstatistik i samband med ackrediteringsansökan.

Den som får sin ansökan om ackreditering beviljad får ett automatsvar som bekräftar ackrediteringen. Samma vecka som respektive tävling sänds mejlas en handbok ut som innehåller information om repetitioner, uppspelning, presskonferenser med mera.