Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Tävla med Posten i din iPhone

Tävla med Posten i din iPhone
Filip Urde
  • On 27 september, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Nu har tävlingen ”Sveriges tryggaste händer” startat. Tävlingen som arrangeras av Posten går ut på att frakta ett digitalt paket en viss sträcka med hjälp av en app i iPhonen.

Varje dag klockan 06, 12 och 18 släpps ett nytt paket. Du väljer själv var du startar och var du avslutar. Om du lyckas ”leverera” ett paket intakt före alla andra, så vinner du innehållet i just det paketet.

Det är tydligt att detta är den nya typen av marknadsföring, förra året jagade jag och mina kompisar den digitala mini-coopern runt på stockholms gator, i spelet mini getaway stockholm. Priset var i slutet en mini-cooper. Och nu har alltså Posten hoppat på trenden och har nu bidragit med totalt 42 stycken paket med hemligt innehåll till ett värde mellan 300 och 5 000 kronor per paket. Exempel på vad som kan finnas i paketet är robotdammsugare, systemkamera och Xbox.

Tävlingen pågår till och med den nionde oktober.
www.tryggahander.nu